3D foto i glas

Hvis du ønsker en virkelig flot og imponerende gave til venner, kollegaer eller familie, kan du få dit eget foto konverteret til 3D og indgraveret i vores krystalglas produkter.

Du skal bare vælge hvilken form på glasset der falder i din smag, og derefter vedlægge dit foto sammen med ordren. Så sender vi dine fotos videre til nogle dygtige grafikere som kan optimere, fritlægge og konstruere en 3D model ud fra dit foto.

Til sidst i processen indgravere vi 3D modellen af dit foto inden i den glasblok du har valgt, og sender den til dig.

Du kan se de forskellige trin i konververing processen på grafikken nedenfor:

 
Originalt foto til 3D
Vi fjerner baggrunden på foto
Grafikerne laver 3D motivet
Laserfoto
#1 - Original foto #2 - Baggrund fjernes #3 - 3D grafikken opbygges

#4 - 3D grafik omdannes til laser

 

  1. Vi modtager din ordre og foto(s) enten sammen med ordren eller på email før eller efter på mail@laserfoto.dk
  2. Baggrunden fjernes som udgangspunkt altid fra foto'et
  3. Grafikerene opbygger 3D motivet udfra dit foto. Dette laves i et advanceret 3D program.
  4. 3D motivet omdannes til mange små punkter som er tilpasset motivet og den glasstørrelse som 3D foto'et skal indgraveres i.

Hvad er de unikke muligheder så ved et 3D produkt fra LaserFoto.dk ?

  • Du kan benytte egne fotos, og du kan kombinere flere fotos til et gruppe foto hvis ikke lige alle personer kom med.
  • Dine fotos er altid forbi dygtige grafikere, så fritlægning af foto så forstyrrende elementer i baggrunden kan fjernes hvis det ønskes.
  • Ved lasergravering af 2D fotos inden i glasset i mange lag opnåes der en betydelig bedre kvalitet end hvis man bare gravere på overfladen.
  • Ved farvetryk på bagsiden af glasset kan foto'et fritlægges, og dermed fremhæve personerne istedet for baggrund. Er det et udsigtsfoto med en flot baggrund kan den også bibeholdes hvis det ønskes.
  • Ved at benytte egne fotos til indgravering som et 3D motiv vil foto'et fremstå mere skarpt, og indgraveret i glas vil motivet ikke falme ved at stå i en vindueskarm eller udendørs.

Gode råd inden du udvælger dine fotos

1. Jo bedre kvalitet du har dit foto i, jo flottere kan vi lave din gravering. Så kan du finde det ønskede foto direkte fra dit digital kamera/telefon vil det give det bedste resultat.

2. Når dit foto skal konverteres er det bedst hvis personen kigger direkte ind i kameraet. Så bliver 3D effekten af foto’et bedst. Det er ikke noget problem at personen på dit foto kigger til den ene side, der vil bare mangle nogle ansigtstræk i den side som ikke bliver vist.
 
Når vi modtager dit foto som du gerne vil benytte til din ordre skal vi nok tjekke at kvalitet er helt ok inden din ordre produceres.