Information

Leveringstid

Vi producerer din ordre i Aalborg og sender den til dig indenfor 5-8 hverdage.

 - Hvis du har designet din eget foto produkt, og dit foto eller grafik ikke er velegnet kan der gå ekstra dage hvor vi sikre at det bedste resultat opnåes.

 - Der være perioder hvor enkelte produkter kan være i restordre. Dette kan forsinke leveringen. 

Fragtpriser

Fragten er 38,-kr når der bestilles for under 995,-kr. De 38,-kr er gældende for forsendelser til danske postadresser.

Fragten er GRATIS hvis du bestiller for mere end 995,-kr. Dette er også kun gældende til danske postadresser.

Forsendelser til udlandet er også en mulighed og varierer fra land til land. Fragtprisen bliver automatisk beregnet i indkøbskurven når modtager landet indtastes.

Betalings muligheder

Du kan betale med Dankort, Mastercard, Visa, Visa Electron og American Express.

Du kan også betale med bankoverførsen til vores bank konto i SparNord. Bemærk at det typisk forlænger leveringstiden med 2-4 dage.

 

 

Generelle Betingelser

Alle handler du fortager online i denne webshop(www.LaserFoto.dk) er en handel imellem dig og firmaet EYEmagine ApS.

Omkring virksomheden
Juridiske navn: EYEmagine ApS
Virksomhedens kaldenavn: EYEmagine med www.LaserFoto.dk som webshop brand navn.

Selskabsform: Anpartsselskab
CVR-nummer: 31872898

Adresse:
EYEmagine ApS
Østre Allé 6
9530 Støvring
Danmark

Webadresse: www.LaserFoto.dk

Alle priser på websitet angives inklusive alle danske afgifter og told.

Vi tager forbehold for udsolgte produkter, trykfejl og stavefejl samt leveranceændringer fra vore leverandører samt forsinkelser, som LaserFoto.dk generelt ikke kan kontrollere. Vi tager også forbehold for ændringer i trykt materiale, og ændringer i prisstruktur i forhold til produkt tekster og priser.

Alle priser på websitet er angivet inklusiv moms. Alle private ordrer på mere end 1000,-kr leveres fragtfrit i Danmark med GLS uden omdeling.

 

Betaling
Hvis du betaler med betalings kort er du altid sikret mod misbrug. Du kan nemlig afvise en betaling, når du modtager din betalings oversigt. Du har ingen selvrisiko hvis dit kort bliver misbrugt i en internet-butik der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Derfor er du bedre sikret end i en fysisk butik, hvor du har en selvrisiko på 1.200,-kr. hvis dit betalingskort misbruges.

Informationer som du sender i forbindelse med et køb betalt med betalings kort er krypterede, og det er kun PBS, der kan benytte disse til kontotræk på dit betalingskort.
Hverken EYEmagine eller andre har mulighed for at læse dine informationer.

Ordrebeløbet for dit køb trækkes først når varerne afsendes med GLS, og der kan aldrig trækkes et større beløb end det beløb du har godkendt ved selve købet.

I vores internetbutik kan du betale med følgende betalings kort:

Dankort
Visa/Dankort
Mastercard
American Express


Bankoverførsel
Leveringstid i Danmark er 5-8 hverdage.
Dine varer sendes med GLS. Ved leverancer til Grønland og Færøerne kan der gå op til 14 dage.

 

Registrering af dit besøg på side
Når du indtaster adresseoplysninger, telefon og e-mail på www.LaserFoto.dk gemmer vi oplysningerne til dit næste besøg og dermed kan du undgå at indtaste de samme informationer næste gang du handler fra samme computer.

Dette kaldes en “cookie” og er egentligt et notat vi efterlader på din computer, som gør at vores webside kan genkende dig næste gang. Dette bruges på de fleste websider i dag og du kan altid gå ind og slette cookies under funktioner og internet indstillinger på din internet browser.

Fortrydelsesret
Varer kan returneres for ombytning eller penge tilbage i 14 dage efter modtagelsen af varerne. Bemærk at der gælder særlige regler for enkelte varegrupper som special til passede varer (se nedenfor).

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske når varen returneres i rimelig samme stand og mængde som da du modtog den. Du må gerne pakke varen ud, så længe du kan returnere den i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens værdi.

Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for retur fragten, når varen returneres.

Du kan returnere varen til LaserFoto.dk ved at:

Tilbagesende den ubrugte vare
Nægte modtagelsen af varen. GLS returnerer så til LaserFoto.dk uden udgifter for dig som kunde
Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en tilbageførsel til din bank eller dit betalings kort straks når vi har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes.

Der ydes ingen fortrydelsesret på følgende produkttyper:
Special til passede varer, såfremt du inden tilpasningen aktivt har accepteret, at denne kunne påbegyndes og at fortrydelsesretten dermed bortfalder.
Alle vores print & laser graverede produkter er under denne kategori da det er lavet med dit billede, logo osv.

Reklamationer
Som forbruger har man 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Dette kræver naturligvis at reklamationen er berettiget. Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder og kan kun opfordre dig til at tage kontakt, hvis der er problemer med de varer du har købt.

Købelovens reklamations ret betyder at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse:

EYEmagine ApS / LaserFoto.dk
Østre allé 6
9530 Støvring

Når du returnerer varen, bedes du medsende ordrenummer eller fakturanummer og gerne en kopi af den faktura du har modtaget pr. e-mail. Vi kan behandle din reklamation hurtigere og mere effektivt når vi modtager denne information sammen med din reklamation.

Levering
Vi forbeholder os ret til at nægte at levere til kunder med uheldig betalingshistorik, eller kunder som har reklamationssag kørende nu eller tidligere.


Persondatapolitik
Når man bestiller på LaserFoto.dk opsamles navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, for at vi kan ekspedere den afgivne bestilling. LaserFoto.dk er ansvarlig for disse data.

Oplysningerne opbevares i 5 år iflg. bogføringslovens regler om opbevaring af regnskabsmateriale. LaserFoto.dk vidergiver eller sælger ikke informationerne til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelser mod en registrering i forhold til reglerne i persondataloven.

Dine oplysninger opbevares sikkert hos en ekstern partner. Informationer omkring dine betalinger transmitteres altid krypteret og direkte til PBS, vi kommer aldrig i besiddelse af dine betalingsinformationer.