GUIDE - Glasfoto som en unik gaveide

Leder du efter en rigtig personlig gave til en fødselsdagbryllup eller helligdage som julmors dag eller valentinsdag ?

Og er du er stadig usikker på, hvad der er muligt, hvad et 3D-foto i glas koster, hvilken type foto og form der kræves og frem for alt, hvor hurtigt et foto i glas kan produceres og leveres ?

Leder du efter et fotoprodukt som vil tiltrække opmærksomhed og glæde for modtageren, eller bare et smukt 3D glasfoto som et attraktivt blikfang på skrivebordet eller i yndlingshjørnet i stuen!  

I denne guide finder du alle aspekter, tips og tricks og frem for alt et overblik over mulighederne for at designe og bestille det perfekte 3D laserfoto.

 

 

Tredimensionel (3D), flad (2D) eller endda i farve?

3D laser foto

2D laser foto

På samme måde som med 3D-laserfoto teknikken lasergraveres dit foto ind i glasset ved hjælp af vores specielle dybde laserteknologi inden i glasblokken, og uden at beskadige overfladen. Graveringsteknikken kan laves i mange lag inden i glasset og giver et meget detaljeret foto. Denne teknik giver en betydeligt flottere graverings resultat i forhold til hvor foto og tekst graveres i et lag på overfladen.
2D dybde graveringsteknikken er en fantastisk måde at præsentere et foto på, især hvis et motiv, en tegning eller dit drømmefoto måske ikke er ideelt til konvertering til 3D

 

Glasfotos i farver

Vores farveprodukter benytter ikke laserteknik direkte, men en helt speciel UV farvetryks teknik. Her printes fotos og evt. tekst direkte på bagsiden af glasblokken/pladen, og hærdes i samme omgang med en ultraviolet lyskilde. Kvaliteten af farvetrykket kombineret med glasset giver et flot og eksklusivt slutprodukt som på samme tid er holdbart.

 

Kan mit foto bruges ?

De fleste fotos kan benyttes, og en stor fordel når du bestiller dit laserfoto hos laserfoto.dk er at alle fotos kommet forbi dygtige grafikere inden en ordre produceres.

Der er dog visse gode egenskaber som vil gøre dit laserfoto super flot, og især områder som man bør undgå.

  • Rystede foto, fotos ude af fokus og meget mørke fotos kan være uegnet.
  • Fotos som er meget små, og med få detaljer i motivet. Du kan selv tjekke ved at zoome ind på dit foto. Kan små detaljer i ansigter osv ses ?
  • Fotos hvor der er noget i forgrunden der dækker for hoved motivet. Så hvis det er en selfie hvor telefonen dækker for ansigtet eller kroppen kan give en uheldig effekt i 3D graveringer.
  • Er dit foto optaget i kraftigt sol lys med striber eller dele af ansigterne der er overbelyste kan det få indflydelse på det førdige foto produkt.

Ud fra ovenstående kan det lyde lidt kompliceret med at finde et godt foto. Men synes du det er et godt foto, kan vi næsten altid producere et superflot foto produkt til dig.

 

Hvilke motiver og fotos kan konverteres til 3D?

Når vi laver et 3D-motiv ud fra et fladt foto, vil det sige vi tilføjer den manglende dybde til dit billede

Generelt kan vi konvertere billeder af mennesker, dyr og køretøjer såsom biler og motorcykler og bygninger fra 2D til 3D. Dette skaber et tredimensionelt indtryk, der skaber en unik dybde effekt når de graveres i glasset.